Bryllup

Vi er best på partytelt utleie til festivaler, bryllup, firmafester

Hjem

Bryllupstelt for små og store bryllup

Bryllup på Isegran i Fredrikstad

Vi er opptatt av at nettopp DITT bryllup skal bli så positivt som mulig!

Vi leier ut bryllupstelt og annet tilbehør til flere enn 100 bryllup i løpet av sesongen. Gjennom mange år har vi opparbeidet oss verdifull erfaring på hvilke behov en bryllupsfest har. Noen trenger mye andre klarer seg med mindre, og vi tilpasser dette til hvert enkelt bryllup.

Når dere er i planleggingen av bryllup og kommer til hvor dere skal ha festen og behovet for telt og annet tilbehør, kan vi gjerne bli med på planleggingen av dette. Dette er en service vi yter til de som trenger å leie inn alt.


Befaring

Vi kommer på en befaring hvor bryllupsfesten skal holdes og i samråd med dere kommer vi med forslag til den beste løsningen ut i fra deres føringer, ønsker og budsjett. En befaring er ofte avgjørende for at alt skal bli mest hensiksmessig og vellykket. Vi kommer med verdifulle tips til hvilke telt som er best å bruke. Vi har mange forskjellige bryllupstelt og størrelser og vet hvem som passer best og hvilke muligheter/begrensninger hvert enkelt telt har.


Plassen

Vi kommer på en befaring hvor bryllupsfesten skal holdes og i samråd med dere kommer vi med forslag til den beste løsningen ut i fra deres føringer, ønsker og budsjett. En befaring er ofte avgjørende for at alt skal bli mest hensiksmessig.


Teltet

Vi kommer med verdifulle tips til hvilke telt som er best å bruke. Vi har mange forskjellige telt og størrelser og vet hvem som passer best og hvilke muligheter⁄begrensninger hvert enkelt telt har.


Møbler og inventar

Vi har alt av møbler og gulv til teltene. Gulv, kan om nødvendig, bygges opp dersom forholdene krever dette. Vi har flere bord typer. Vi vet hvilke plassbehov du trenger ut i fra bordvalg, bordplassering og annet plasskrevende utstyr. Mye kunne vært nevnt her, men inviter oss inn i planleggingen.

Se forslag til bordoppsett.


Mat og kokk

Når det gjelder mat samarbeider vi med erfarne kokker som er opptatt av hjemmelaget og kortreist mat. De er annerkjent for bruk av de beste råvarer. Maten lages i eget kjøkken i Rygge. Her kan du også bestille egen kokk eller diskutere menyen.


Tilbud og budsjett

Når dere har bestemt dere for det meste gir vi et konkret tilbud på det. Vi setter sammen en komplett pakke, og det lønner seg å leie alt på et sted. Har dere et gitt budsjett så del dette med oss for best tilpasset tilbud og løsning.


Dere er alltid velkommen å kontakt oss for en prat eller du kan starte med dette praktiske skjemaet.

Utnytt vår erfaring!


Vi leverer våre tjenester på østlandsområdene; Oslo og Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Oppland og Hedmark.

Send en forespørsel


Vi anbefaler deg og å fylle ut dette skjema.

Vi sender deg tilbud i løpet av dagen.

Utleiekompaniet AS

Solgaard skog 139

1599 MOSS

Tlf. 69 23 45 67

Kl. 08.00 - 17.00

post@utleiekompaniet.no

Åpningstider

Kontor 08.00-16.00

Hentekunder 09.00-16.00

Lørdag og søndag stengt!

Copyright © Utleiekompaniet AS